Groepstraining & kosten

Gewoon Lekker Rennen biedt elke loper een trainingsschema en de mogelijkheid tot meetrainen op maandag, woensdag en/of zaterdag. Lid worden kan op drie verschillende manieren in de vorm van drie verschillende pakketten.

cropped-training-coaching2-01.png

De pakketten bevatten alledrie toegang tot een trainingsschema. Pakket 1 is voor de onregelmatige loper die niet elke week meetraint. Hierbij wordt per training betaald. Pakket 2 geeft toegang tot het algemene schema, waarbij er toegewerkt wordt naar grote wedstrijden. Welke wedstrijden dit zijn wordt door de groep bepaald. Pakket 3 is voor de ambitieuze loper. Hierbij wordt door middel van een persoonlijk schema via de app Trainingpeaks toegewerkt naar jouw persoonlijke doelen. Via deze app worden de trainingen gemonitord en feedback gegeven. Hieronder alle pakketten op een rijtje. Wil je meetrainen, stuur dan een berichtje via het contactformulier!

Pakketten-01.png

De trainingen bestaan uit een combinatie van kortere en langere intervallen, duurlopen en fartlektrainingen, afgewisseld met andere trainingsvormen zoals heuveltraining, climaxlopen en crosstraining specifiek gericht op techniek. Ook is er naast de focus op houding en techniek ook aandacht voor ademhaling, pasfrequentie, mentaliteit, wedstrijdvoorbereiding, (sport)voeding en drinken.

GLR_groepsfoto-01.png

 

Advertenties