Groepstraining & kosten

Gewoon Lekker Rennen biedt elke loper een trainingsschema en de mogelijkheid tot meetrainen op maandag, woensdag en/of zaterdag. Lid worden kan op verschillende manieren in de vorm van verschillende pakketten.

cropped-training-coaching2-01.png

De pakketten bevatten allemaal toegang tot een trainingsschema. Pakket ‘standaard’ geeft toegang tot het algemene schema, waarbij er toegewerkt wordt naar grote wedstrijden. Welke wedstrijden dit zijn wordt door de groep bepaald. Pakket ‘persoonlijk’ is voor de loper die meer begeleiding wil. Hierbij wordt door middel van een persoonlijk schema via de app Trainingpeaks toegewerkt naar jouw persoonlijke doelen. Via deze app worden de trainingen gemonitord en feedback gegeven. Daarnaast is er vanaf eind juli de mogelijkheid om online gecoacht te worden en zullen we starten met triatlon coaching. Dit zal ook via Trainingpeaks gebeuren. Hieronder alle pakketten op een rijtje. Wil je meetrainen of ben je geïnteresseerd in online coaching, stuur dan een berichtje via het contactformulier!

Pakketten-nieuw-01.png

De trainingen bestaan uit een combinatie van kortere en langere intervallen, duurlopen en fartlektrainingen, afgewisseld met andere trainingsvormen zoals heuveltraining, climaxlopen en crosstraining specifiek gericht op techniek. Ook is er naast de focus op houding en techniek ook aandacht voor ademhaling, pasfrequentie, mentaliteit, wedstrijdvoorbereiding, (sport)voeding en drinken.

GLR_groepsfoto-01.png

 

Advertenties